Turktime

Melek Mosso kararına itiraz

İstanbul Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, gözaltına alınan şarkıcı Melek Mosso hakkında adli kontrol şartı uygulanmamasına itiraz etti.
ABONE OL
Abone Ol
Melek Mosso kararına itiraz
Haberler / Magazin
8 Nisan 2026 Çarşamba 14:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
X'te Paylaş
Linkedin'de Paylaş
Whatsapp'ta Paylaş
E-posta ile Paylaş

Ünlü isimlere yönelik yürütülen uyuşturucu soruşturmasında bazı şüpheliler hakkında adli kontrol kararı verilirken, Melek Mosso’nun bu kapsam dışında bırakılması üzerine savcılık harekete geçti.

Savcılık Simge Sağın ve İlkay Şencan ile birlikte Melek Mosso hakkında da adli kontrol şartı uygulanmasını talep etmiş, hakimlik Sağın ve Şencan yönünden talebi kabul ederken Mosso yönünden reddetmişti.

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, Melek Mosso hakkında adli kontrol şartı uygulanmamasına itiraz etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Turktime