Turktime

Mehmet Erdem yeni albüm müjdesi verdi

Mehmet Erdem, yeni albümünün kayıtlarına Haziran ayında başlayacaklarını belirterek, "Her şey planladığımız gibi giderse sonbahara yeni albümümüzü çıkarmış olacağız. Şimdilik çıkış tarihini Ekim ayı gibi belirledik" diye konuştu.
ABONE OL
Abone Ol
Mehmet Erdem yeni albüm müjdesi verdi
Haberler / Kültür
23 Nisan 2017 Pazar 13:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında önceki gün Ataşehir’de bir alışveriş merkezinde düzenlenen konserde sevenleriyle bir araya gelen Mehmet Erdem, binlerce hayranının yoğun ilgisi eşliğinde şarkılarını seslendirdi. Repertuvarında Neşet Ertaş’ın şarkılarına sıkça yer veren Erdem, “Nar Tanesi” şarkısını seslendirirken usta sanatçıyı andı.

Konser görüntülerinden oluşan son klibi “Bir Elmanın İki Yarısı”nın başarısından oldukça memnun olan sanatçı, sonbaharda albüm çıkaracağını açıklayarak şunları söyledi:

“Son video klibimiz yayınlanalı birkaç hafta olmasına rağmen, çok iyi geri dönüşler alıyorum. Haziran ayında yeni albümümüzün kayıtlarına başlayacağız. Her şey planladığımız gibi giderse sonbahara yeni albümümüzü çıkarmış olacağız. Şimdilik çıkış tarihini Ekim ayı gibi belirledik.”

Sözcü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime