Turktime

Mehmet Dinçerler'den Hadise'ye büyük jest!

Mehmet Dinçerler, aşk yaşadığı sevgilisi Hadise'nin doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı karelerle kutladı.
ABONE OL
Abone Ol
Mehmet Dinçerler'den Hadise'ye büyük jest!
Haberler / Magazin
22 Ekim 2021 Cuma 10:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Oyuncu Kaan Yıldırım ile nikah masasına oturması beklenirken sürpriz bir şekilde ayrılık kararı alan şarkıcı Hadise, aradığı mutluluğu iş insanı Mehmet Dinçerler'de buldu.


Dinçerler ile aşkı temmuz ayında Bodrum'da belgelenen Hadise, 36 yaşına bastı. Kamera karşısına geçen ünlü şarkıcı, doğum günü paylaşımı yapmayı ihmal etmedi.

Hadise Açıkgöz, bu pozları, "Doğum günü kutlamaları başladı." notuyla sosyal medya hesabından yayınladı. Takipçileri, şarkıcıyı mesaj yağmuruna tuttu.

"İYİ Kİ VARSIN"

Dinçerler ise sevgilisinin doğum gününü sosyal medyadan kutladı. Birlikte çekilen fotoğraflarını paylaşan iş insanı, "Hep yanımda ol, iyi ki doğdun..." sözleriyle Hadise'ye seslendi.

Mehmet Dinçerler'den Hadise'ye romantik doğum günü kutlamasıInstagram'da 13,1 milyon takipçisi olan ünlü şarkıcı ise Mehmet Dinçerler'in 24 binden fazla beğeni alan gönderisine, kayıtsız kalmadı ve "Benim adamım..." yorumunu yaptı.

"ÇOCUK SAHİBİ OLMAYI ÇOK İSTERİZ"
Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda Kıbrıs'ta sahne almıştı. Dinçerler ile mutlu bir birliktelik sürdüren Hadise, "Dansçı arkadaşlarımın ikisi baba oldu. Ben henüz evlenemedim, inşallah onları yakalayacağım. Allah izin verirse, biz de bir çocuk sahibi olmayı çok isteriz." ifadelerini kullanmıştı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime