Turktime

Megan Fox’tan olay yaratan imaj değişikliği

Megan Fox, Johnny & Clyde filminde yeni bir seri katil rolü için siyah saçlarını açık gümüş rengine boyadı. Fox, sosyal medya hesabında şunları yazdı: Şeytanın kızı böyle görünüyor.
ABONE OL
Abone Ol
Megan Fox’tan olay yaratan imaj değişikliği
Haberler / Magazin
9 Ekim 2021 Cumartesi 23:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Megan Fox, bir süredir şarkıcı Machine Gun Kelly ile aşk yaşıyor. Bir film setinde tanışan ikili ilk görüşte aşk yaşamış, o dönem evli olan Megan Fox kendisi gibi oyuncu ve 3 çocuğunun babası olan Brian Austin Green’le tek celsede boşandı.

“ŞEYTANIN KIZI BÖYLE GÖRÜNÜYOR”

Amerikalı oyuncu, manken ve yapımcı Megan Fox, Johnny & Clyde filminde yeni bir seri katil rolü için siyah saçlarını açık gümüş rengine boyadı ve Instragam’daki hesabında şunları yazdı: “Şeytanın kızı böyle görünüyor.”

Daily Mail’in haberine göre Amerikalı ünlü oyuncu ve manken Megan Fox, şu sıralar yeni filmi için hummalı bir hazırlık içinde. 35 yaşındaki Fox, dekolteli bir fotoğrafını paylaştı ve Instragam’daki hesabından hayranlarına hem yeni imajını hem de yeni filmini duyurmuş oldu. 17 milyona yakın takipçisi olan Megan Fox’un fotoğrafı 3 milyon beğeni topladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime