Turktime

Meclis Başkanı Kurtulmuş: Yeşil pasaport almalarının önü açılmalı

TBMM'de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Bisiklet Etkinliği düzenlendi. Bisiklet yarışının ardından gazetecilerle sohbet eden TBMM Başkanı Kurtulmuş, gazetecilere yeşil pasaport verilmesine yönelik talebin hatırlatılması üzerine açıklamalarda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Yeşil pasaport almalarının önü açılmalı
Haberler / Siyaset
7 Ocak 2024 Pazar 03:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TBMM'de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Bisiklet Etkinliği düzenlendi. TBMM, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Türkiye Haber Kameramanları Derneği işbirliğinde gerçekleşen etkinliğe TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, milletvekilleri, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu ve çok sayıda gazeteci ile bürokratlar katıldı.

- "ÜMİT EDERİM Kİ GAZETECİ ARKADAŞLARIMIZIN YEŞİL PASAPORT ALMALARI MÜMKÜN OLUR"
Bisiklet yarışının ardından gazetecilerle sohbet eden TBMM Başkanı Kurtulmuş, gazetecilere yeşil pasaport verilmesine yönelik talebin hatırlatılması üzerine şunları söyledi:

Gazeteci arkadaşlar yeşil pasaport taleplerini aylar önce bana da arz etmişlerdi. Hatta biz konuştuktan sonra TBMM’deki gruplara da ziyarette bulundular. Bu konudaki kanaatimi, o gün de çok açık bir şekilde söyledim. Belli bir süre bu mesleğe emek vermiş değerli basın mensubu arkadaşlarımıza yeşil pasaport verilmesi gayet şık, doğal bir davranış olur. 15 sene ya da 10 sene gibi bir süre bu mesleğe emek vermiş arkadaşlarımızın yeşil pasaport almalarının önünü açmak lazım. Tabii burada karar verecek olan TBMM’dir. TBMM’de de bu konuda teklifler değerlendirilir. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bu yaklaşımı bir kere daha buradan ifade etmiş olalım. Ümit ederim ki en kısa zamanda gazeteci arkadaşlarımızın yeşil pasaport almaları mümkün olur.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime