Turktime

Matrix 4'ün senaryosu sızdı!

Fenomen bilim kurgu serisi Matrix'in şu anda çekilmekte olan dördüncü film senaryosundan bazı ayrıntılar sızdırıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Matrix 4'ün senaryosu sızdı!
Haberler / Kültür
20 Haziran 2021 Pazar 17:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sinema tarihinin en çok etki yaratan bilim kurgu serilerinin başında gelen Matrix'in son filmi  Kenau Reeves ve Carrie-Anne Moss gibi tanıdık yüzleri farklı biçimlerde yeniden beyazperdeye taşıyacak. 

Independent Türkçe'nin We Got This Covered'dan aktardığı habere göre, filmin senaryosundan sızdığı iddia edilen detaylarda Matrix 4'ün Neo'nun insanlarla makineler arasında barışı sağlamasının 60 yıl sonrasında geçeceği belirtildi.

Matrix Revolutions'daki kaderi göz önüne alındığında Keanu Reeves'in canlandırdığı meşhur karakterin ya nispeten aynı görünümüyle yeniden dirilerek ya da yeni oluşturulmuş bir bilgisayar programı olarak dönmesi bekleniyor.

Her ne kadar Lana Wachowski'nin yönetmen koltuğunda oturacağı filmin detaylarına dair resmi açıklama olmasa da sızan bilgiler az da olsa filme dair fikir veriyor. 

Giant Freakin Robot isimli internet sitesinde projeye yakın bir kaynağa dayandırılan haberde dördüncü filmin organik ve yapay yaşam arasındaki ateşkesin devam ettiği bir evrende geçeceği iddia edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime