Turktime

MasterChef yarışmacıları neden hep uyurken yakalanıyor?

MasterChef Türkiye All Star'da yarışmacılar uyurken ekranlara yansıyor. Gazeteci ve müzisyen Sina Koloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu durumun nedenini açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
MasterChef yarışmacıları neden hep uyurken yakalanıyor?
Haberler / Medya
13 Ağustos 2023 Pazar 16:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeni sezonda 'All Star' formatıyla ekrana gelen MasterChef Türkiye yarışması, sezonun ilgiyle izlenen işlerinin başında geliyor.

Geçmiş yıllarda ‘O Ses Türkiye’ ve TV8 dizilerinin de dahil olduğu yarışta bu yıl MasterChef Türkiye All Star programı yalnız kaldı.

HAFTANIN 7 GÜNÜ YAYINLANIYOR

Acun Ilıcalı’nın başka bir program yayınlamama kararının ardından haftanın 7 günü ekranlara gelen yarışmada, yarışmacıların uyuduğu anlar dikkat çekiyor.

Haftanın 1 günü kaptanlık oyunu, 3 günü takım oyunu oynayan yarışmacılar bu yıl ek olarak 1 ödül oyunu ve cumartesi günleri potaya gitmeyen yarışmacılar arasında oynanan bir eleme oyunu daha oynuyor.

“10 SAAT ÇEKİM YAPILIYORMUŞ”

Gazeteci-müzisyen Sina Koloğlu, MasterChef'te yarışmacıların günde 10 saat çekimde oldukları bu nedenle kameralara uyurken yakalandıklarını açıkladı.

Koloğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı şöyle:

"MasterchefTürkiye'de yarışmacıların uyukladığı görülüyor bazen. Bize de kamera yakaldıkça gösteriliyor. Ev ahalisi geçenlerde, 'Eray'ın gözleri kan çanağı' dedi. Yorgunluk. Malum bant çekimleri. Günde kaç saat çekim yapılıyor?

Öğrendiğime göre günde 10 saat çekim yapılıyormuş. 30-40 kişilik ekip ile. Bu ritm ne kadar devam edecek? Duyduğuma göre, ocak ya da şubat ayına kadar."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime