Turktime

MasterChef Türkiye'de heyecan zirvede!

MasterChef Türkiye 2021'in dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde yeni haftanın kaptanları ve takım kadroları belli oldu.
ABONE OL
Abone Ol
MasterChef Türkiye'de heyecan zirvede!
Haberler / Medya
26 Ekim 2021 Salı 10:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyelikleri yaptığı MasterChef Türkiye'nin 10'uncu haftasının ilk gününde kaptanlık oyunu oynandı MasterChef’in 25 Ekim Pazartesi bölümünde yarışmacılar, mavi takım kaptanı olmak için mutfağa girdi. MasterChef son bölümde yarışmacılar arasında en iyi çiğ köfteyi yapan isim, mavi takım kaptanı oldu ve rakibi kırmızı takım kaptanını seçti. Sonrasında kaptanlar, sırasıyla yarışmacı seçimi yaparak takım kadrolarını oluşturdu.

HEYECANLI ANLAR YAŞANDI
MasterChef Türkiye’de onuncu hafta kaptanlık oyunu ile başladı. Son on üçe kalan yarışmacılar, mavi takım kaptanı olmak için gecenin en iyi çiğ köftesini yapmaya çalıştı.


Adıyaman, Şanlıurfa, Konya, Gaziantep, Diyarbakır, Kahramanmaraş usulü çiğ köfteler yapıldı. Verilen sürenin bitimiyle şefler, tadım yaparak kaptanlık oyununu kazanan ismi belirlemeye çalıştı.


Şefler, en başarılı olan Azize, Ateş ve Burcu'yu öne çağırdı. Üç isim arasında en iyi çiğ köfteyi yapan Ateş, ilk defa kaptanlık oyununu kazandı ve mavi takım kaptanı oldu.


Oyunu kazanıp mavi takım kaptanı olan Ateş, bir hafta boyunca mücadele edeceği kırmızı takım kaptanını olarak Pelin'i seçti.


Mavi takım kaptanı ile kırmızı takım kaptanı belli olduktan sonra sıra takımların oluşturulmasına geldi. İki kaptan, yapacağı strateji ile haftayı galip bitirmek için istediği yarışmacıları takımına katmak istedi. Böylece bu haftanın mavi takım ile kırmızı takım kadroları belli oldu. Ateş'in kaptan olduğu mavi takımda Hasan, Araz, Tahsin, Burcu, Mert ve Safanur yer aldı.

KAZANAN TAKI  MAVİ TAKIM OLDU
Kaptanlığını Pelin'in yaptığı kırmızı takımın kadrosu ise Eren, Sergen, Azize, Emre ve Dilara'dan oluştu.

Mavi takım kaptanı ile kırmızı takım kaptanı, takımlarına avantajı kazandırmak için mutfağa bir kez daha girdi. Şefler, yarışmacılardan on dakika içinde yaklaşık 2,5 kilo hamsiyi ayıklamasını istedi.

Süre bitiminde şefler, kriterlere uyan hamsileri ayırıp tarttı ve kazanan isim belli oldu. Ateş 278 gram, Pelin 246 gram balık ayıkladı. Böylece kaptanlar düellosunu kazanan Ateş yani mavi takım oldu.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime