Turktime

MasterChef Dilara'nın kaşık atılan tabağı çalıntı çıktı!

MasterChef Türkiye'nin dün akşamki bölümünde yarışmanın olaylı isimlerinden Dilara tabağıyla altın kaşık attırmayı başardı. Kaşık atılan tabağın, ünlü bir şefin imza tabağından alıntı olduğu iddia edildi.
ABONE OL
Abone Ol
MasterChef Dilara'nın kaşık atılan tabağı çalıntı çıktı!
Haberler / Medya
23 Kasım 2023 Perşembe 21:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bu sezon 'All Star' formatıyla ekranlara gelen MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde son derece önemli anlar yaşandı.

Şeflerin kusursuz bulduğu tabaklara kaşık attığı yarışmada finale sayılı haftalar kalmasına rağmen yalnızca ilki Barbaros ve ikincisi Hasan olmak üzere yalnızca 2 yarışmacı altın kaşık alabildi. 

Dün akşamki bölümde buna bir yenisi daha eklendi ve MasterChef'in olaylı yarışmacısı Dilara Başaran, yaptığı tabaklar altın kaşık almayı başardı.

TABAK ÇALINTI MI?

Tabak aldığı tabağı sosyal medya hesabından da paylaşan Dilara bu konuda çok mutlu ve gururlu olduğunu belirtti. Birkaç dikkatli izleyici ise Dilara'nın tabağının çalıntı olduğunu iddia etti.

İki Michelin Yıldızı'na layık görülen bir şef olan Fatih Tutak'ın sosyal medya hesabından da paylaştığı imza yemeğinin Dilara'nın yemeğiyle aşırı benzer olduğunu fark eden bir grup, söz konusu iddiayı sosyal medyaya taşıdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime