Turktime

MasterChef All Star'a kim veda etti?

MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Alican, Cemre, Esra, Batuhan, Barış, Tolga ve Dilara arasında eleme heyecanı yaşandı. İki aşamalı eleme oyununda rakiplerine göre en başarısız tabağı yapan Barış, MasterChef All Star'a veda etti.
ABONE OL
Abone Ol
MasterChef All Star'a kim veda etti?
Haberler / Medya
6 Kasım 2023 Pazartesi 10:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliğini üstlendiği MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Alican, Cemre, Esra, Batuhan, Barış, Tolga ve Dilara'nın kıyasıya mücadele ettiği yarışta elenen isim iddialı yarışmacılardan Barış oldu.

NAR VE BRÜKSEL LAHASINDAN YEMEK YAPTILAR

MasterChef All Star'da ilk etabında şefler yarışmacılarda nar ve Brüksel lahasını kullanarak yaratıcı ve lezzetli yemekler yapmasını istedi. Oyunun sonunda en lezzetli yemekleri yaparak yarışmaya devam eden isimler Dilara, Cemre ve Alican oldu.

BARIŞ VEDA ETTİ

İkinci etaba kalan yarışmacılardan Batuhan, Tolga, Esra ve Barış Danilo Zanna'nın imza yemeği Tournedos Rossini yapmaya çalıştı. Yapılan tadımların sonunda rakiplerine göre en başarısız yemeği yaparak hayallerine veda eden isim Barış oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime