Turktime

Mark Guiliana, CSO Ada Ankara'da!

CSO Ada Ankara; her türde müziğe ve kültür -sanat faaliyetlerine kucak açarak ülkemizin ve dünyanın önde gelen sanatçı, grup ve orkestralarını izleyiciler ile buluşturmaya devam ediyor. CSO Ada Ankara bu kez de modern caz dünyasının marka ismi Mark Guiliana’yı ilk defa Ankara’da ağırlayacak.
ABONE OL
Abone Ol
Mark Guiliana, CSO Ada Ankara'da!
Haberler / Kültür
19 Kasım 2023 Pazar 18:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CSO Ada Ankara, her türde müziğe ve kültür -sanat faaliyetlerine kucak açarak ülkemizin ve dünyanın önde gelen sanatçı, grup ve orkestralarını izleyiciler ile buluşturmaya devam ediyor. CSO Ada Ankara bu kez de modern caz dünyasının marka ismi Mark Guiliana’yı ilk defa Ankara’da ağırlayacak.

Yerleşik sanat kurumlarının yanı sıra yerli ve yabancı sanatçıların konser ve etkinlik mekânı olarak öne çıkan CSO Ada Ankara modern caz dünyasının marka ismi Mark Guiliana’yı ilk defa Ankaralılarla buluşturacak.

Günümüz caz sahnesinin en etkileyici isimlerinden kabul edilen Mark Guiliana uzun bir aradan sonra 21 Kasım’da Ankaralı cazseverlerle CSO Ada Ankara’da buluşacak.
Uzun bir aradan sonra geçtiğimiz sene yayınladığı ‘The Sound Of Listening’ albümünün tanıtım turnesi kapsamında Ankara’ya gelecek olan Mark Guiliana Ankaralılara unutulmaz bir caz konseri verecek.

KONSER NEREDE?

Amerikalı davulcu ve besteci Mark Guiliana, The Sound of Listening albümünün tanıtım turnesi kapsamında, 21 Kasım Salı akşamı saat 20.00’de CRR Konser Salonu’nda konser verecek. CSO Ada Ankara Ana Salon sahnesinde Ankaralılarla bir araya gelecek.

BİLET FİYATLARI NE KADAR?

1. Kategori: 300 TL
2. Kategori: 225 TL
3. Kategori: 175 TL
4. Kategori: 100 TL

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime