Turktime

Malatya'da sessiz gece!

Fenerbahçe derbisinde aldığı yarayı Avrupa zaferiyle iyileştiren Galatasaray, Süper Lig'in 14. haftasında ÖK Yeni Malatyaspor'a konuk oldu. 2 maçtır kazanamayan Aslan, Malatya deplasmanında da 3 puanı alamadı. Karşılaşma başladığı gibi golsüz tamamlandı, lider Trabzonspor'la fark 14'e çıktı!
ABONE OL
Abone Ol
Malatya'da sessiz gece!
Haberler / Spor
28 Kasım 2021 Pazar 21:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz hafta derbide sahasında Fenerbahçe 'ye 2-1 kaybeden Galatasaray perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya'yı 4 golle geçerek büyük bir moral bulmuştu. Kara bulutları dağıtan Galatasaray, Süper Lig'in 14. haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'a konuk oldu. Avrupa zaferinin ardından gözünü lige çeviren Cim Bom'da hedef hem zirveyle açılan puan farkını eritmek hem de yeni bir galibiyet serisi oluşturmaktı. Ancak planlar tutmadı, Galatasaray, Yeni Malatyaspor karşılaşması başladığı gibi golsüz bitti.

SON 3 MAÇTA GALİBİYET YOK

Bu sonuçla Sarı-Kırmızılılar ligde son 3 maçından galibiyet çıkaramazken, Yeni Malatyaspor da 3 karşılaşma sonra puanla buluştu. 

Fenerbahçe derbisinde gördüğü kırmızı kart sonrası 5 maç men cezası alan Fatih Terim de karşılaşmayı tribünden takip etti. Böylece Cim Bom ligde Terim'siz çıktığı 32 maçta tam 42 puan kaybetti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime