Turktime

MİT'ten yeni operasyon: Emine Seyid Ahmed etkisiz hale getirildi

Son dakika: YPG-YPJ'nin sözde sorumlularından Suriye uyruklu Emine Seyid Ahmed'i, Kamışlı'da, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın nokta operasyonuyla etkisiz hale getirdi.
ABONE OL
Abone Ol
MİT'ten yeni operasyon: Emine Seyid Ahmed etkisiz hale getirildi
Haberler / Güncel
27 Şubat 2024 Salı 10:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türk güvenlik güçlerine yönelik eylemlerim planlayıcısı olan ve eylemlere bizzat katıldığı da tespit edilen 'Azadi Derik' kod adlı Emine Seyid Ahmed'e yönelik alınan nitelikli istihbarat sonrasında operasyon için düğmeye basıldı.

Faaliyetleri aralıksız kontrol altında tutulan terörist, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın nokta operasyonuyla etkisiz hale getirildi.

Örgüt içinde füze üretimi ve kullanımından sorumlu olan terörist Ahmed, Tel Rıfat'tan Zeytin Dalı Harekatı bölgesindeki güvenlik güçlerine yönelik füze saldırılarının talimatını veren sorumlulardandı.

Teröristin emrini verdiği bu saldırılar nedeniyle birçok asker şehit olurken, eylemler sonucunda Kilis'e düşen füzeler sivil vatandaşları da hedef aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime