Turktime

Lütfü Savaş: Sonuçlara itiraz edeceğiz

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin sonuçlarına itiraz edeceklerini açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Lütfü Savaş: Sonuçlara itiraz edeceğiz
Haberler / Güncel
2 Nisan 2024 Salı 10:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde CHP'li Lütfü Savaş, sayımlar sonucunda seçimi 2. sırada tamamladı.

Savaş, AK Parti'nin adayı Mehmet Öntürk'e kıl payı denilecek bir farkla kaybetti. AK Parti yüzde 44,49 oy alırken CHP ise yüzde 43,99 oy aldı. 

Savaş, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla seçim sonuçlarına itiraz edeceklerini duyurdu.

SAVAŞ'IN PAYLAŞIMI ŞÖYLE:

"Değerli hemşehrilerim, Hatay halkının seçim iradesini kesinlikle gasp ettirmeyeceğimizi bir kez daha vurguluyorum. Seçim sonuçlarına ilişkin itirazımızı, 2 Nisan Saat 10.00’da Antakya İlçe Seçim Kurulu’na, daha sonra diğer ilçe seçim kurullarına yapacağız. Hukukçularımız dün geceden itibaren seçimlere ilişkin ıslak imzalar, oy sayım cetvelleri, oy sonuç tutanakları ile YSK verilerine dair birçok konu üzerindeki çalışmasını sürdürüyor. Hatay halkının sandık iradesi tam olarak tecelli edene kadar mücadelemiz sürecek. Bir tek oyun bile takipçisi olacağız.

Tüm süreçte yanımızda olan Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Gökçe Gökçen ve Murat Bakan, milletvekillerimiz Nurhayat Ataca Kayış, Mehmet Güzelmansur, Nermin Yıldırım Kara ile geçmiş dönem milletvekillerimiz Suzan Şahin ve İsmet Tokdemir, İl Başkanımız Sayın Hakan Tiryaki ve parti örgütümüze, hemşehrilerime, emek veren herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonraki her aşamada sizleri bilgilendireceğiz. Saygı ve sevgilerimi sunarım."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime