Turktime

Luciano Spaletti reçeteyi yazdı! Fenerbahçe’ye büyük Jorginho kıyağı!

Fenerbahçe'nin transfer gözdesi Jorginho'nun inadı kırıldı kırılacak. İtalya Milli Takımının yeni teknik direktörü Luciano Spaletti'nin kadroya almadığı yıldız oyuncu iyice köşeye sıkıştı.
ABONE OL
Abone Ol
Luciano Spaletti reçeteyi yazdı! Fenerbahçe’ye büyük Jorginho kıyağı!
Haberler / Spor
3 Eylül 2023 Pazar 12:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İtalya Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü Luciano Spaletti, "EURO 2024 kadrosunda olmak istiyorsa takımında sürekli oynamalı" sözleriyle Sarı-Lacivertlilerin ekmeğine yağ sürdü.

Luciano Spaletti ilk basın toplantısını yaptı… Zaniolo ve Gnonto’yu Milli Takıma almasının ve Bonucci ile Jorginho’yu dışarıda bırakmasının nedenlerinden bahsetti. 

TAKIMLARINDA OYNAMAYANLARA FORMA YOK

Bonucci için “yaşlandı” Jorginho için "oynamıyor" ifadelerini kullanan Spaletti, “Yeniden oynamaya başlarlarsa kapıların ikisine de kapalı” olmadığını söyledi. Bonucci oynamak için Union Berlin’e gitti.

JORGİNHO ARSENAL'DA SÜRE ALAMIYOR

Arsenal’da geride kalan 3 maçta 11+6+0 olmak üzere sadece 17 dakika oynayan Jorginho’nun ise kafası karışık. Brezilyalı oyuncu ya Arsenal’dan ayrılıp transferin devam ettiği ülkelerden birine gidecek. Devamlı oynayacak. Ya da EURO 2024 şansını kaçıracak. 

TEK YOL FENERBAHÇE

Jorginho için Fenerbahçe en istekli takım. Brezilyalı asıllı İtalya Milli Takım oyuncusu Spaletti’nin gönlünü yeniden kazanıp EURO 2024’te forma giymek için kendisiyle ilgilenen Fenerbahçe’ye gelebilir. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime