Turktime

Leyla Bilginel: Taş gibi hatunum

2007 yılında ABD'de New York'ta bir sperm bankasından aldığı spermle hamile kalarak bu şekilde bebek dünyaya getiren ilk Türk olan ünlü oyuncu Leyla Bilginel samimi açıklamalarda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Leyla Bilginel: Taş gibi hatunum
Haberler / Magazin
24 Mayıs 2023 Çarşamba 12:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Önceki gün bir AVM'de görüntülenen ünlü oyuncu Leyla Bilginel, her yerinin doğal olduğunu söyledi. Hemcinslerinin estetiği abarttığını belirten 50 yaşındaki oyuncu, "Kaş, göz, kirpik yaptırmayan kalmadı. Gururla ifade ediyorum; botoksa dahi ihtiyaç duymadım. Hiçbir estetiğim yok. Organik ve taş gibi hatunum. Sadece kendi yaptığım doğal ürünleri kullanıyorum" dedi.

Bilginel, Türkiye'ye kalıcı olarak döndüğünü yenileyen oyuncu Çanakkale'de 20 dönüm yer aldığını ve Ata tohumları biriktirerek geleceğe hazırlık yaptığını ifade etti.

Kayranın büyüdüğünü ve müziğe çok ilgi gösterdiğini, 6 çeşit enstrüman çaldığını söyledi. Kayra'nın eğitim almasını istemediğini ve ondan eğitim alması için kendisine bir sebep sunmasını istediğini söyleyen oyuncu, Kayra'nın müziğe olan ilgisini Güzel Sanatlar okuyarak pekiştirmek istediğini söylemesi üzerine bu duruma onay verdiğini söyledi.

Kayra'nın hiçbir elektronik aletinin olmadığını söyleyen oyuncu bunun da faydasını gördüğünü söyledi.

Sosyal medyanın kendisi için hiçbir yararının olmadığından da bahseden oyuncu "Ben hiçbir faydasını görmedim. Kayra ile ben çok eğleniyoruz, telefonun içindeki kirli dünyaya çocuklarımızı feda etmeyelim." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime