Turktime

Leonardo Bonucci, maçın ardından Fenerbahçe taraftarı hakkında konuştu

Trendyol Süper Lig'de lider Fenerbahçe, ligin 20. haftasında Gaziantep FK'yı deplasmanda 1-0 yendi. Bonucci galibiyetten ötürü mutlu olduğunu söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
Leonardo Bonucci, maçın ardından Fenerbahçe taraftarı hakkında konuştu
Haberler / Spor
14 Ocak 2024 Pazar 21:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trendyol Süper Lig'de Gaziantep FK ve Fenerbahçe karşılaştı. Fenerbahçe, 81. dakikada İrfan Can Kahveci ile öne geçti. Sarı lacivertliler mücadeleyi 1-0 kazandı ve puanını 53 yaptı. 

Serdar Aziz'in sakatlanmasının ardından 38. dakikada oyuna giren Leonardo Bonucci ilk kez sarı lacivertli takımın formasını giydi. 

Tecrübeli stoper galibiyeti beIN SPORTS'a değerlendirdi.

"Taraftarlarımıza teşekkürler. Bana çok ilgi ve destek gösterdiler. Benim ve takım için 3 puan çok ama çok önemliydi. Maçın başından sonuna kadar taraftar bizi destekledi. Kazanmak için sahadaydık, çok istedik. Önemli bir golle kazandık. Erken dakikalarda gol bulamayınca bu tip maçlar zorlaşabiliyor. Konya maçında tribündeydim. Atmosfer gerçekten harikaydı. Fenerbahçe taraftarı gerçekten inanılmaz! Çok heyecanlıyım. Bu önemli ve büyük camianın bir parçası oldum artık. Takımda gerçekten çok kaliteli oyuncular var. Kadıköy'deki oyunu her maçta ortaya koyabilirsek çok kupa kazanırız. Son iki aydır çok fazla maça çıktığımı söyleyemem. Ancak, kendimi iyi hissediyorum. Maç oynamam gerekiyor. Bugün bir başlangıç oldu. Umarım daha çok oynayarak takımıma katkı sağlayabilirim."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime