Turktime

Kuzey Kore ordusundan gövde gösterisi

Kuzey Kore'nin kuruluşunun 73. yıl dönümünde Askeri geçit töreninde Tehlikeli madde giysisi giyen askerler, oldukça dikkat çekti.
ABONE OL
Abone Ol
Kuzey Kore ordusundan gövde gösterisi
Haberler / Dünya
9 Eylül 2021 Perşembe 12:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kuzey Kore'nin kuruluşunun 73. yıl dönümünde başkent Pyonyang'da düzenlenen askeri geçit töreninden ilginç görüntüler ortaya çıktı. Kuzey Kore Lideri Kim Yong-un izlediği askeri geçit töreninde, alışılmışın dışında anlar da yaşandı.

undefined
Törende "tehlikeli madde giysisi" olarak bilinen turuncu renkli koruyucu elbiseler giyen ve gaz maskeleri takan askerler yer alırken, o anlar uluslararası basında büyük ses getirdi.

KORUYUCU EKİPMANLARI DİKKAT ÇEKTİ

Koruyucu elbise ve gaz maskelerinin "koronavirüse karşı mücadeleyi sembolize ettiği" şeklinde yorumlar yapılırken, salgınla mücadelede kullanılan koruyucu ekipmanların oldukça farklı olması nedeniyle söz konusu fotoğraf büyük merak uyandırdı. Ordu birlikleri ise üniforma ve silahlarıyla yürüyerek kendilerini izleyen liderlerini selamladı.

AĞIR SİLAHLAR TÖRENDE YER ALMADI

Ülkedeki kutlama törenleri genellikle ağır silahlar ve nükleer gücün sergilenmesiyle gövde gösterisine dönüşürken, bu kez basına servis edilen görüntülerde ağır silahların ya da nükleer başlıkların törende yer almadığı göze çarptı. Kim Jong-un'un da törende konuşma yapıp yapmadığı bilinmiyor.

Öte yandan ünlü Kim Il-Sung Meydanı'nda gerçekleştirilen törende bulunan ve son haftalarda verdiği kilolarla gündeme gelen Kuzey Kore lideri Kim Yong-un, bir kez daha tüm dikkatleri üzerine çekti.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime