Turktime

Kurum net konuştu: Kanal İstanbul bizim gündemimizde değil!

İBB adayı Murat Kurum, Kanal İstanbul projesiyle ilgili "Deprem riski bu kadar önemliyken, ulaşım çilesi bu kadar sıkıntılıyken biz gündemimize Kanal İstanbul'u alamayız. Çok net söylüyorum; bizim gündemimizde değil."dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Kurum net konuştu: Kanal İstanbul bizim gündemimizde değil!
Haberler / Siyaset
20 Mart 2024 Çarşamba 09:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum, katıldığı televizyon programında "Kanal İstanbul'un yapımına devam edilecek mi?" sorusuna yanıt verdi. Kurum, "Deprem riski bu kadar önemliyken, ulaşım çilesi bu kadar sıkıntılıyken biz gündemimize Kanal İstanbul'u alamayız. Çok net söylüyorum; bizim gündemimizde değil." dedi.

Kurum, İstanbul'un gündeminde deprem endişesi, ulaşım çilesi, sosyal adaletsizlik, huzursuzluk, güvensizlik ve sokak hayvanları problemi olduğunu vurgulayan Kurum'un açıklaması şu şekilde:

"KANAL İSTANBUL'U ALAMAYIZ"

"Şimdi bu endişeleri ortadan kaldırmadan, deprem riski bu kadar önemliyken, ulaşım çilesi bu kadar sıkıntılıyken biz gündemimize Kanal İstanbul'u alamayız. Çok net söylüyorum; bizim gündemimizde değil. Gündemimizde olmamasına rağmen maalesef bu kurgu üzerinden sürekli pişirip pişirip önümüze Kanal İstanbul'u getiriyorlar. Başka ne dememiz lazım?"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ise, Kanal İstanbul projesinin planlandığı gibi ilerlediğini ve projenin büyüklüğüne dikkat çekerek, çalışmaların uzun vakitler alacağını belirtmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime