Turktime

Kritik toplantı sonra erdi! Bakan Işıkhan açıklama yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın işçi ve işverenle görüşmesi sona erdi. Asgari ücret açıklamasını saat 19.30'da Bakan Işıkhan yapacak.
ABONE OL
Abone Ol
Kritik toplantı sonra erdi! Bakan Işıkhan açıklama yapacak
Haberler / Ekonomi
27 Aralık 2023 Çarşamba 18:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hem TÜRK-İŞ hem TİSK hem de hükümet yetkililerini Ankara'ya davet etti. Tarafların anlaşması durumunda asgari ücretin bugün açıklanması bekleniyor. Asgari ücret işçi ve işveren taraflarının istediği rakam ile hükümetin teklifi sonucu belirlenecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın işçi ve işveren yaptığı görüşme sona erdi. Asgari ücret açıklamasını saat 19.30'da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın belirleyeceği refah payının en az 500 TL en fazla 1000 TL olduğu da Ankara'dan gelen bilgiler arasında. Mevcutta 11.402 TL olan asgari ücrete yüzde 40 zam gelirse yeni tutar 15.962 TL olacak. Eğer yüzde 45'lik bir zam yapılırsa tutar 16.532 TL olacak. Yüzde 50'lik bir zam gelirse tutar 17 bin 103 TL olacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime