Turktime

Kokain kullandığını canlı yayında itiraf etmişti... Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu hakkında flaş gelişme!

'Kara para akladığı' yönündeki iddialarla gündemden düşmeyen iş insanı Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu, canlı yayında kokain kullandığını itiraf etmişti. Dün akşam saatlerinde gözaltına alınan Sıla Doğu ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.
ABONE OL
Abone Ol
Kokain kullandığını canlı yayında itiraf etmişti... Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu hakkında flaş gelişme!
Haberler / Magazin
1 Ekim 2023 Pazar 13:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dilan Polat ve Engin Polat çifti şu sıralar Türkiye'nin en çok konuştuğu isimlerin başında yer alıyor.

Genel seçim öncesi sosyal medyada siyasetçiler ve iş insanları hakkında çeşitli iddialar ortaya atan ve çektiği videoları ile gündem olan, son olarak İspanya'da yakalanıp serbest bırakılan Muhammed Yakut bu kez de sosyal medya fenomeni Dilan Polat eşi Engin Polat ve kardeşi Sıla Doğu hakkında konuşmuştu.

KARA PARA AKLAMA İDDİASI

Polat çifti ve geçmişleri ile ilgili iddialarda bulunan Yakut, Polat çiftinin mail order yolu ile kara para akladığını öne sürmüştü.

Tartışmaların odağındaki bir başka isim olan Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu ise canlı yayında kokain kullandığını itiraf ederek küfür ve hakaretler savurduğu video sosyal medyada gündem olmuştu.

SAVCILIĞA SEVK EDİLDİ

Sosyal medya hesabından açtığı canlı yayında kendisi hakkındaki iddialara küfürlerle yanıt veren Sıla Doğu ile ilgili tartışmalar sürerken Muhammed Yakut’un iddialarında adı geçen Sıla Doğu’nun İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gözaltına aldığını belirtmişti.

Gazeteci Seher Yaşayacak'ın aktardığına göre Dilan Polat’ın ablası Sıla Doğu, Vatan Emniyet’teki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime