Turktime

Kocaeli'deki fabrikada büyük rehine krizi!

Kocaeli'de bir fabrikayı basan silahlı saldırgan, işçileri rehin aldı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken içeriden ilk fotoğraf geldi. Üzerinde bomba olduğunu iddia edilen şahsın "Gazze için ya musalla ya ölüm" yazısı önünde poz verdiği görüldü.
ABONE OL
Abone Ol
Kocaeli'deki fabrikada büyük rehine krizi!
Haberler / Güncel
1 Şubat 2024 Perşembe 18:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kocaeli'de bir fabrikada rehine krizi yaşandığı haberi ekipleri alarma geçirdi. Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde (GOSB) İhsan Dede Caddesi'nde temizlik ve kişisel bakım ürünleri üreten dünyaca ünlü bir firmada yaşanan olayda çalışanlar silahlı bir şahıs tarafından rehin alındı. 

BÖLGEDE ALARMA GEÇİLDİ 

İhbar üzerine aralarında özel harekat polislerinin de olduğu çok sayıda polis ve jandarma olay yerine sevk edildi. Fabrikanın bulunduğu cadde araç ve yaya geçişine kapatıldı. Sağlık ekiplerinin de hazır bulunduğu cadde trafiğe kapatılırken, ekiplerin çalışması devam ediyor.

ÜSTÜNDE BOMBA OLDUĞUNU SÖYLEDİ 

Çitlerden atlayarak fabrikaya girdiği öne sürülen şahıs, üstünde bomba olduğunu belirtti. 

Kurtarma çalışmaları sürerken şahsa ait yeni görüntüler de ortaya çıktı. Elinde tabanca bulunan şüphelinin "Kapılar açılacak. Gazze için ya musalla ya ölüm" yazısı önünde poz verdi. Şahsı ikna çabaları ise devam ediyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime