Turktime

Klasik otomobil festivalinde renkli görüntüler

Kosova'nın Prizren kentinde düzenlenen "Oldtimer" klasik otomobil festivalinde renkli görüntüler ortaya çıktı. Birbirinden şık klasik otomobiller, otomobil tutkunlarının beğenisine sunuldu.
ABONE OL
Abone Ol
Klasik otomobil festivalinde renkli görüntüler
Haberler / Kültür
10 Haziran 2024 Pazartesi 10:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bu yıl 19’uncusu düzenlenen "Oldtimer" festivali kapsamında çeşitli ülkelerden Prizren’e gelen 80’den fazla klasik otomobil, Prizren’in tarihi Şadırvan Meydanı’nda sergilendi.

Festival direktörü Ehat Oreshka, geleneksel olarak uluslararası ölçekte düzenledikleri festivale bu yıl Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden çok sayıda klasik otomobilin geldiğini söyledi.

Oreshka, "Bu klasik otomobillerle açık bir sergi düzenliyoruz ve vatandaşlar 1929'dan 1985'e kadar üretilen otomobilleri gezip görme fırsatı buluyor." diye konuştu.

Festivale Kuzey Makedonya’nın Ohri kentinden katıldığını belirten Shpetim Qoku da 1920’li yıllarda üretilen klasik otomobilini zorlu bir yolculuğun ardından yaklaşık 250 kilometre sürerek Prizren’e getirdiğini söyledi.

Aralarında bir asır önce üretilmiş klasik otomobillerin de bulunduğu festivale, yerli ve yabancı turistler büyük ilgi gösterdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime