Turktime

Kızını boğan anne teslim oldu

İzmir'de Kızını boğarak ölümüne sebep olan cani anne, polise teslim oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Kızını boğan anne teslim oldu
Haberler / Güncel
17 Mayıs 2021 Pazartesi 16:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'in Buca ilçesinde bir anne, polislere giderek kızını öldürdüğünü itiraf etti. Anne, eşi ve oğluyla beraber gözaltına alınırken; adrese giden sağlık ekipleri ise 29 yaşındaki Zeynep V.'nin boğularak öldüğünü tespit etti.


Buca ilçesi Laleli Mahallesi 421 sokakta bulunan bir apartmanın giriş katında A.V. adındaki kadın, Buca İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek "Kızımı öldürdüm" diyerek polis ekiplerine teslim oldu.

BOĞARAK ÖLDÜRMÜŞ

Şüpheli şahsın iddiası üzerine ekipler, kadını gözaltına alırken, verdiği ifade üzerine adrese 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese giden sağlık ekipleri, 29 yaşındaki Zeynep V.'nin boğularak öldüğünü belirledi.

EŞİ VE OĞLU DA GÖZALTINDA

Polis ekipleri, evde bulunan A.V'nin eşi S.V. ve Ö.V.'yi gözaltına aldı. Şüphelilerin verdikleri ilk ifadede, dün anne ve kızın tartıştığını, daha sonra anne A.V.'nin kızını boğarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi.Şüpheliler sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edilirken, Zeynep V.'nin cansız bedeni otopsisi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime