Turktime

Kızılcık Şerbeti'ne 5 yeni oyuncu geliyor

Geçtiğimiz sezonun reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nin dün akşam yayınlanan sezon finalinde 4 oyuncu ekibe veda etti. Dizinin yeni sezonunda ise 5 yeni oyuncunun kadroya katılacağı öğrenildi.
ABONE OL
Abone Ol
Kızılcık Şerbeti'ne 5 yeni oyuncu geliyor
Haberler / Medya
9 Haziran 2024 Pazar 05:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Show Tv'nin iddialı dizisi Kızılcık Şerbeti, heyecan verici bir sezon finaliyle ekranlara ara verdi. Gold Film imzalı dizinin 66.bölümü totalde 8.68, AB’de 10.61, ABC1’de 10.69 reytingle zirvedeki yerini korudu. Dizinin sezon finalinde Serkan Tınmaz, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı ve Selin Türkmen ekibe veda etti.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün kaleme aldığı dizinin sezon finalinde Giray’ın (Kaan Taşaner) hayatındaki gizemli kadın merak konusu oldu. Çok konuşulacak olan karaktere hayat verecek oyuncu henüz belli olmadı.

Karakter için çok iddialı kadın oyuncularla görüşmeler sürüyor. Diğer yandan 4 oyuncunun ayrıldığı diziye 5 bomba yeni oyuncunun geleceği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime