Turktime

Kilise saldırganlarının emniyetteki görüntüleri ortaya çıktı!

Sarıyer'deki Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırıyı gerçekleştiren 2 şüphelinin emniyetteki görüntüleri paylaşıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Kilise saldırganlarının emniyetteki görüntüleri ortaya çıktı!
Haberler / Güncel
31 Ocak 2024 Çarşamba 12:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul Sarıyer'de pazar ayini sırasında Santa Maria Kilisesi'ne yapılan silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetmişti. Emniyet'in 12 saat içinde Başakşehir'de düzenlediği operasyonda yakalanan şüphelilerin en net fotoğrafları ortaya çıktı. Emniyet'teki karede Rus uyruklu D.T. (sağda) ve Tacik uyruklu A.K. (solda) yer alıyor.

Sarıyer ilçesindeki Santa Maria Kilisesi’nde Pazar ayini sırasında meydana gelen ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırıya ilişkin yakalanan IŞİD’li iki terörist de dahil hücrede yer alan 28 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Tuncer Cihan adlı vatandaşın hayatını kaybettiği saldırıda teröristlerin olay yerine giderken kullandıkları ‘kayıp’ otomobil Beylikdüzü’nde otluk bir alanda ağaç altında terk edilmiş halde bulunmuştu. Beylikdüzü’nden Başakşehir'e dolmuşla kaçtıkları ortaya çıkan teröristlerden Rus uyruklu D.T.’nin tanınmamak için saçını ve sakalını kestiği belirlendi.

Ayrıca IŞİD’li teröristlerin Bahçelievler ilçesinde bir sushi restoranında çalıştıkları anlaşıldı. Teröristlerin maddi giderlerini kayıt dışı çalıştıkları bu iş yerinden aldıkları maaşla karşıladıkları belirtildi.

SALDIRI ESNASINDA ÜZERLERİNDE OLAN KIYAFETLER BULUNDU

Ayrıca teröristlerin saldırıdan sonra kaçarken üzerlerindeki kıyafetleri değiştirdikleri, bu kıyafetlerin evlerinin ve arabalarının yakınında bulunduğu öğrenildi.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime