Turktime

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu Ankara’da görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Ankara’da bir araya geldi. Basına kapalı görüşme 2 saat sürerken ikiliden herhangi açıklama gelmedi.
ABONE OL
Abone Ol
Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu Ankara’da görüştü
Haberler / Siyaset
14 Haziran 2023 Çarşamba 14:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı seçimi sonrası CHP'de başlayan ‘değişim’ tartışmaları sürüyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu ile CHP Grup Başkanı Özgür Özel’in “değişim” vurgulu açıklamalarının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, dün partisinin grup toplantısındaki “Gemiyi limana sağlam götürmek yine kaptanın görevidir. Gemiyi limana sağlam götüreceğimi herkes bilsin. Yenilenmenin ve değişimin önünü mutlaka sonuna kadar açacağım” sözleri dikkati çekmişti.

"İSTANBUL'U DA DÜŞÜNMEK ZORUNDAYIM"

Öte yandan İmamoğlu, dün gazetecilerin CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun “İstanbul’u da düşünmek zorundayım” açıklaması hatırlatılarak yönelttiği “Siz aday olursanız İstanbul ne olacak” sorusuna “Kendileri genel başkanımız. İstanbul’u da düşüneceğiz, Ankara’yı da düşüneceğiz, Türkiye’yi de düşüneceğiz, geleceği de düşüneceğiz. Her türlü düşünmek zorundayız. O da bizim de zaten asla ıskalamadığımız bir noktasıdır İstanbul. Ama mesele İstanbul’dan da ibaret değil” yanıtı vermişti.

Bugün saat 10.00’da Ankara’ya giden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla Ahlatlıbel Parkı’nda yaklaşık 2 saat görüştü.

İkili, 28 Mayıs seçimlerinden sonra 3'üncü kez görüştü.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime