Turktime

Kılıçdaroğlu’ndan Özel’e Erdoğan cevabı: Siz konuşabilin diye elini sıkmıyorum

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında el sıkışma polemiği yaşanıyor. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elini neden sıkmadığını açıklayarak Özel’e cevap verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Kılıçdaroğlu’ndan Özel’e Erdoğan cevabı: Siz konuşabilin diye elini sıkmıyorum
Haberler / Siyaset
24 Temmuz 2024 Çarşamba 12:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de katıldığı BAMAD etkinliğinde CHP lideri Özgür Özel’in kendisi ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elini sıkmadığına dair sözlerine cevap verdi.

“SİZ KONUŞABİLİN DİYE”

Kılıçdaroğlu, “Siz susmayın, konuşabilin diye elini sıkmıyorum. Halkımıza sürtük, çapulcu dediği için elini sıkmıyorum. Partime ve kendinden olmayan seçmene terörist dediği için elini sıkmıyorum” ifadelerini kullandı.

ÖZEL’İN O SÖZLERİNE CEVAP

Kılıçdaroğlu Özel’in, “Ülkenin Cumhurbaşkanı ile bayramlaşmıyor, Anıtkabir’de bile el sıkışmıyor, camide bile göz göze gelmiyordu” cevabını verdi.

“BİZ ELİNİ SIKMAYACAĞIZ”

Kılıçdaroğlu, Özel’e şöyle cevap verdi:

“Siz susmayın, konuşabilin diye elini sıkmıyorum. Halkımıza sürtük, çapulcu dediği için elini sıkmıyorum. Partime ve kendinden olmayan seçmene terörist dediği için elini sıkmıyorum. Milletin parasına el uzattığı için elini sıkmıyorum. Gezi’de hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz ve Berkin Elvan için elini sıkmıyorum, yüzüne bakmıyorum. Bana hakaret ettiği için değil. Beni tehdit ettiği için değil. Linçlere, saldırılara uğradığım için değil. Süleyman Şah Türbesi’ni kaçırıp vatan toprağını terk ettiği için elini sıkmayacağım. Türkiye’yi sığınmacı deposuna çevirdiği için elini sıkmayacağım. Seçimlerde sahte videolar hazırladığı için yüzüne bakmayacağım ve elini sıkmayacağım. Biz Saray’daki zatın elini sıkmayacağız, mücadele edeceğiz.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime