Turktime

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a derhal başlat çağrısı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İsrail konusunda "BM girişimlerini derhal başlat" çağrısı geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a derhal başlat çağrısı
Haberler / Siyaset
11 Mayıs 2021 Salı 09:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırısına ilişkin, "İsrail'in yaptığı katliamdır" değerlendirmesinde bulundu. Kılıçdaroğlu ayrıca, "Erdoğan'a açık çağrı yapıyorum; BM'yi daha etkin olmaya zorlayacak girişimleri derhal başlat" ifadelerini kullandı.
İsrail'in Mescid-i Aksa'ya ve Gazze'ye yaptığı saldırılarda çok sayıda Filistinli hayatını kaybetti ve yaralandı. Dünyanın tepkisine neden olan gerilime CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere muhalefet liderleri yaptıkları açıklamalarla sert tepki gösterdiler.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A BM ÇAĞRISI

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a dikkat çeken bir çağrıda bulundu. "İsrail'in yaptığı katliamdır" değerlendirmesi yapan Kılıçdaroğlu, "Erdoğan'a açık çağrı yapıyorum; BM'yi daha etkin olmaya zorlayacak girişimleri derhal başlat!" ifadelerini kullandı.

KARAMOLLAOĞLU'NDA FİLİSTİN'E ASKERİ DESTEK ÇAĞRISI

Saadet lideri Karamollaoğlu, İsrail'in ancak güçten anladığını ve bu gücü harekete geçirmenin zamanının geldiğini ifade ederek, "Türkiye olarak nasıl ki Azerbaycan için askerî destek sağladıysak, Filistin için de en az aynı desteği sağlamamız gerektiği kanaatindeyiz. Şimdi buradan iktidarı bu konularda adım atmaya davet ediyorum" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime