Turktime

Kılıçdaroğlu duyurdu: Özgür Özel adaylığını ilan edecek! Altılı masa ittifakı bitti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, basın toplantısı gerçekleştirdi. İYİ Parti'nin yerel seçim kararıyla ilgili, "Seçimden sonra kurduğumuz ittifak bitti." diyen Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in yarın adaylığını ilan edeceğini duyurdu.
ABONE OL
Abone Ol
Kılıçdaroğlu duyurdu: Özgür Özel adaylığını ilan edecek! Altılı masa ittifakı bitti
Haberler / Siyaset
14 Eylül 2023 Perşembe 13:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, basın toplantısı gerçekleştirdi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının satırbaşları şu şekilde:

7 milyon 600 bin çocuğumuz dengeli beslenmiyor. Türkiye'yi bu ayıptan kurtaracak olan siyasal iktidar ama bunu yapmıyor. Birleşmiş Milletlerin 2023 raporu var. O raporda 2 milyona yakın çocuk yetersiz beslenme sebebiyle bodurluk sorunu yaşıyor. Saray bunu biliyor mu acaba?

Çocukları okula aç gönderen annelerin dramını bunlar görüyorlar mı? Özellikle son 20 yılda Milli Eğitim Bakanlığı milli olma vasfını yitirdi.

Dünkü sayın sözcünün (İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu) açıklamalarını takip ettim. İttifakın gerekli olduğunu, ittifak sürecinin gerekli olduğunu söylüyorum. Dünkü yapılan tarifte müzakerenin kapanmadığını düşünüyorum. Bunu zamanla göreceğiz.

"İTTİFAK BİTTİ"

Onlar beni tanımıyorlar. Cesareti varsa olayı getirirler, yeniden mecliste tartışırız. Bu adamlarda ahlak ve erdem yok. Beni tanımıyorlar. Buradan 85 milyon vatandaşıma sesleniyorum. Hiç korkmayın.

Seçimden sonra kurduğumuz ittifak bitti. İttifak hangi dönemlerde olur? Seçim dönemlerinde olur. İktidar olmadan önce tartışmaları yapmak lazım.

'ÖZGÜR BEY YARIN ADAYLIĞINI İLAN EDECEK'
CHP'de her üyenin genel başkan olma hakkı vardır. Biz onlara adaylıklarını ilan etsinler diye yerlerini veririz. Yarın Özgür Bey, adaylığını ilan edecek. Daha sonra İstanbul'dan bir arkadaşımız adaylığını ilan edecek.

'SAYGI GÖSTERİRİZ'
Ben senin ayağını kaydırırım düşüncemiz yok. Saygı gösteririz.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime