Turktime

Kılıçdaroğlu CHP'nin İstanbul lansmanına katılmadı

Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ikinci kez aday gösterilmesinin ardından adaylık lansman programı, Haliç Kongre Merkezi'nde yapıldı. Bir önceki genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu, salona gelmedi.
ABONE OL
Abone Ol
Kılıçdaroğlu CHP'nin İstanbul lansmanına katılmadı
Haberler / Siyaset
5 Ocak 2024 Cuma 12:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP'de son dönemde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Genel Başkan Özgür Özel arasında çıkan aday belirleme krizi nedeniyle ilçe belediye başkan adayları belirlenemese de İBB lansmanını gerçekleştirme kararı alındı.

KAMPANYASINA BAŞLADI

Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ikinci kez aday gösterilmesinin ardından adaylık lansman programı, Haliç Kongre Merkezi'nde yapıldı.

Günlerdir devam eden hazırlıklardan sonra Özgür Özel'in katıldığı programda İmamoğlu kampanyasını başlattı. Program için tüm İstanbul teşkilatı salonda hazır bulundu. Ayrıca birçok sivil toplum örgütü ve kuruluş temsilcileri de programa davet edildi.

KILIÇDAROĞLU PROGRAMA KATILMADI

Davetli eski genel başkanların tamamı salonda hazır bulunurken tek eksik göze çarptı. Bir önceki genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu, salona gelmedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime