Turktime

Kılıçdaroğlu: Bir insanın gözü dönmüşse gider elbette hastaneleri bombalar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Hastane bombalanır mı? Ama bir insanın gözü dönmüşse, artık bir şeyi görmüyorsa ve kendi koltuğunu düşünüyorsa Netanyahu için söylüyorum, onlar giderler elbette hastaneleri bombalar” dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Kılıçdaroğlu: Bir insanın gözü dönmüşse gider elbette hastaneleri bombalar
Haberler / Siyaset
24 Ekim 2023 Salı 20:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bütün dünyanın gözü önünde Gazze’de çocukların, kadınların ve yaşlıların öldürüldüğünü belirterek, “Kendilerine uygar dünyanın bir parçası olarak tanımlayan o sözde devletler ne yapıyor? Akan kanı mı durduruyorlar? Hayır. Ellerinden gelse, utanmasalar alkış tutacaklar. 21. yüzyılın dünyasından söz ediyorum. 2 bini aşkın çocuk öldürüldü. 5 bini aşkın insan hayatını kaybetti. Hastane bombalanır mı? Ama bir insanı gözü dönmüşse artık bir şeyi görmüyorsa ve kendi koltuğunu düşünüyorsa Netanyahu için söylüyorum, onlar giderler elbette hastaneleri bombalar. Bunun bütün dünyanın gözünün önünde yapılması 21. yüzyılın dünyası için en büyük ayıplardan birisidir. Çocuklar katledilecek” değerlendirmesinde bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime