Turktime

Kereste fabrikasında yangın: 3 yaralı

Düzce’de kereste fabrikasında yangın meydana geldi. Adeta alev topuna dönen fabrikaya ekipler 4 saatlik müdahale sonucunda yangını kontrol altına aldı. Olayla ilgili polis ekiplerince inceleme başlatıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Kereste fabrikasında yangın: 3 yaralı
Haberler / Güncel
23 Kasım 2023 Perşembe 09:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yangın Düzce’nin Konuralp bölgesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre kereste fabrikasının kurutma bölümünde belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Alev alev yanan depodan patlamanın başka bir yere sıçraması için fabrikanın forklift ustasının yoğun çalışması ile alevler zorluklarla kontrol altına alındı. Fabrika çalışanlarının alev alev yanan depodan çıkarttıkları odunların sönmesi engellenirken, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 3,5 saatlik çalışması ile yanma söndürüldü.

Olayda 3 kişi dumandan etkilenerek kaldırılırken, 8 kişi ise ambulansta oksijen desteği aldı. Olayla ilgili polis ekiplerince inceleme başlatıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime