Turktime

Kenan Doğulu'dan boşanma iddialarına cevap

2024 yılını KKTC'de düzenlediği konserle karşılayan Kenan Doğulu, konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve eşi Beren Saat'ten boşandığı yönündeki iddialara yanıt verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Kenan Doğulu'dan boşanma iddialarına cevap
Haberler / Magazin
3 Ocak 2024 Çarşamba 02:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Şarkıcı Kenan Doğulu ile eşi Beren Saat, iki yıllık birlikteliklerinin ardından 2014'ün Temmuz ayında Los Angeles'te evlendi. Ünlü çift, son dönemde 'Gizlice boşandılar' haberleriyle magazin gündeminde yer aldı.

Kenan Doğulu, Kıbrıs'taki Merit Royal Diamond Hotel'de verdiği konser ile 2024 yılına 'merhaba' dedi. Dinleyenlerin güzel bir gece geçirmesine katkı sağlayan ünlü şarkıcı sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 2023'ü değerlendirdikten sonra yeni yıl mesajını paylaşan Doğulu, medyada yer alan boşanma iddialarına da yanıt verdi.

Kenan Doğulu’yu izleyenler arasında eşi Beren Saat ve annesi Serpil Doğulu da vardı.

'2024'E UMUTLA BAĞLANACAĞIZ'
Milliyet Cadde'de yer alan habere göre, yeni yıl mesajı veren şarkıcı, "Bir sürü acı olay oldu. Her türlü ayakta kalmak zorundayız. 2024'e umutla bağlanacağız. Yeni yılda şahane günler diliyorum. Sağlık, başarı ve aşk gelsin." diye konuştu.

'ÇOK GÜLDÜK'
Haklarında çıkan 'boşandılar' iddialarına yanıt veren Doğulu, "Onlara çok güldük. 'Gizlice boşandılar' yazmışlar. Biz de birbirimize baktık, 'A boşandık mı?' diye şaşırdık. Öyle bir şey olsa söylemez miyiz?" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime