Turktime

Kayahan'ın hayatı film oluyor!

2015 yılında hayatını kaybeden sanatçı Kayahan'ın hayatını anlatan film için hazırlıklar devam ediyor. Sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar, babasının hayatını konu alan filmde oynamasını düşündüğü oyuncuları açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Kayahan'ın hayatı film oluyor!
Haberler / Medya
22 Ocak 2024 Pazartesi 02:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Efsane sanatçı Kayahan'ın hayatı, beyaz perdeye aktarılıyor. Filmin çekileceğinin duyurulmasının ardından hazırlıklara başlandı. Sanatçının kızı Beste Açar film hakkındaki, son durumu paylaştı.

Aramızda Kalmasın'a konuşan Açar, filmde yer almasını düşündüğü isimleri açıkladı.

Açar, "Filmin hikayesi ortaya çıktı şimdi de yapımcılarla görüşüyoruz. Büyük ihtimalle mayıs ayında çekimlere başlayacağız. 1969 ile 1990 yılları arasındaki babamı anlatacağız. Nasıl Kayahan oldu ve hangi yollardan geçtiğini kimse bilmiyor" dedi.

'EDA ECE'Yİ BEĞENİYORUM'

Eda Ece'yi çok beğendiğini dile getiren Beste Açar "Onun kişiliğini çok seviyorum. Duruşunu, doğalığını çok seviyorum. Oyunculuğuna bayılıyorum. Eğer olursa ona bir teklif gidecek bizim tarafımızdan. Kabul ederse beni oynamasını çok isterim" ifadelerini kullandı.

KAYAHAN'I KİM CANLANDIRACAK?

Açar, "Babam için daha ‘tamam’ dediğimiz biri yok ama Yiğit Kirazcı diye düşünmüştük aslında. Çenesinde gamze olması, saçlarının kıvırcık ve zayıf olmasıyla babamın gençlik hallerini andırıyor. Taner Ölmez de olabilir. İpek Açar Kömürcü de projeden haberdar" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime