Turktime

Katil İsrail'in eli kanlı bakanının yalanına Dışişleri Bakanlığı’ndan sert tepki

Dışişleri Bakanlığı, yaptığı açıklamada, katil İsrail'in eli kanlı bakanının yalanına sert tepki göstererek, "İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın, Şehit İsmail Haniye’yi ve Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan sosyal medya paylaşımı, dezenformasyon amaçlı bir iftiradır." ifadelerini kullandı.
ABONE OL
Abone Ol
Katil İsrail'in eli kanlı bakanının yalanına Dışişleri Bakanlığı’ndan sert tepki
Haberler / Siyaset
16 Ağustos 2024 Cuma 21:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dışişleri Bakanlığı, yaptığı açıklamada, soykırımcı İsrail'in eli kanlı bakanının paylaşımını, dezenformasyon amaçlı bir iftira olarak nitelendirdi.

Bakanlığın paylaşımı şu şekilde:

"İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın, Şehit İsmail Haniye’yi ve Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan sosyal medya paylaşımı, dezenformasyon amaçlı bir iftiradır.

Dikkatleri Gazze’de yaşanan soykırımdan uzaklaştırmayı amaçlayan bu yalanlar, Filistin halkına olan desteğimizi engelleyemeyecektir. "

"İsrail Dışişleri Bakanı, faşist bir yalancı"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İsrail Dışişleri Bakanı, faşist bir yalancıdır." dedi.

Katil İsrail'in eli kanlı bakanının yalanını İletişim Başkanlığı çürüttü

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), yaptğı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’ın sosyal medya hesabından paylaştığı, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmail Haniye'nin Türk bankalarındaki yaklaşık 3 milyar dolarlık servetini Haniye'nin oğullarına devretmeyi reddetti' iddiası doğru değildir.

İsrail suikastı sonucu İran'da şehit edilen Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin, iddia edildiği gibi Türk bankalarında bir birikimi bulunmamaktadır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Haniye'nin oğulları Abdüsselam ve Hemmam'ı kabul etmiş, Haniye'nin şehadeti dolayısıyla taziye dileklerini iletmiştir.

Kabul sırasında İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın iddia ettiği gibi bir konu kesinlikle gündeme gelmemiştir.

İsrail'in Filistin'deki soykırımını meşru göstermek ve dünya kamuoyunu manipüle etmek amacıyla yürüttüğü dezenformasyon kampanyalarına itibar etmeyiniz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime