Turktime

Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a 'Siz Büyük Orta Doğu Projesi eş başkanlığını sürdürüyor musunuz?'

Saadet Partisi'nin genel başkanlığını sağlık sorunları sebebi ile bırakacağını açıklayan Temel Karamollaoğlu, Saadet-Gelecek grup toplantısında son defa genel başkan sıfatı ile konuşma yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a 'Siz Büyük Orta Doğu Projesi eş başkanlığını sürdürüyor musunuz?'
Haberler / Siyaset
26 Haziran 2024 Çarşamba 13:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet- Gelecek Partisi Grup Toplantısı’nda son kez konuştu.

Açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 3'üncü dünya savaşının başladığını ifade ederek, Filistin'de yaşanan katliamlara dikkat çekti.

İsrail'in Büyük Orta Doğu Projesini sürdürdüğünü ifade eden Karamollaoğlu "Sayın Cumhurbaşkanımıza sordum. 'Siz Büyük Orta Doğu Projesi eş başkanlığını sürdürüyor musunuz?' Bunun yanıtını daha sayın Cumhurbaşkanı vermedi. Ben vermediğini düşünmüyorum. Veremiyor." dedi.

Öte yandan Erdoğan'a seslenen Karamollaoğlu, "Şu anda Sayın Cumhurbaşkanı’nın bir tane derdi var. O da bir dönem daha iktidarda nasıl kalabilirim derdi. Bazılarının da iddiası bir dönemi belki yedi yıla çıkaracaklar. Allah’tan kork. İşe gelirken iki dönemi, hadi bilemedin üç dönem diyordun. Şimdi 21 dönem sana yetmiyor. Nasıl bir anlayış? Mahvettin yahu" dedi.

Karamollaoğlu, sadece Gazze'de değil Ukrayna'da da ve dünyanın farklı bölgelerinde benzer katliamların yaşandığını vurguladı. Bu savaşların devam etmesini ve daha da genişleyerek kapsamının büyümesi isteyenlerin olduğunu ifade eden Saadet Partisi lideri, Putin'in son yaptığı ziyaretler ile daha geniş kitlelerle irtibat kurmak istediğinin göstergesi olduğunu dile getirdi.

Kuzey Kore gibi ülkelerin Rusya'ya yanaşması nedeni ile bu savaşların yayılmasının olası olduğunu ifade etti. Çin'de ve Arakan'da da Müslümanlara yönelik baskı ve zulmün devam ettiğine dikkat çeken Karamollaoğlu, Türkiye'nin bu çatışmaların göbeğinde olduğunu hatırlattı.

'ERDOĞAN BİR DÖNEM DAHA İKTİDARDA OLMAK İSTİYOR'
Erdoğan'ın derdinin yalnızca bir dönem daha iktidarda kalmak olduğuna vurgu yapan Saadet Partisi lideri, ortaya atılan iddiaları gündeme taşıdı.

Temel Karamollaoğlu, "Bu bir dönemi belki 7 yıla çıkaracaklar. Anayasada bazı değişiklikler yapılırsa sayın Cumhurbaşkanı ömrü vefa ederse 7 yıl daha iktidarda kalacak. Allahtan kork. İşe gelirken iki dönem bilemedin üç dönem diyordun. Şimdi yirmi bir dönem sana yetmiyor. İnsanın yüzü kızarır." dedi.

KARAMOLLAOĞLU'NDAN EKONOMİ YÖNETİMİNE ELEŞTİRİ
Devletin israfa göre yatırımlar yaptığını belirten Karamollaoğlu üretime dönük yatırımlarda ilerleme kaydedilmediğini söyledi.

Ekonominin kısa sürede düzeltileceğine inandıklarını ifade eden Temel Karamollaoğlu, bunun örneğinin Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın başbakanlığı döneminde gerçekleştiğini hatırlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime