Turktime

Kadın girişimciler projelerini yarıştıracak

Kadın ve Demokrasi Vakfı KADEM’in girişimci kadınlara destek olmak ve rehberlik etmek amacıyla başlattığı İnovasyonda Kadın Programı’na bu yıl iki ayrı kategoride 31 kadın girişimci katılmaya hak kazandı.
ABONE OL
Abone Ol
Kadın girişimciler projelerini yarıştıracak
Haberler / Teknoloji
17 Eylül 2024 Salı 16:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) öncülüğünde 8. kez düzenlenen ‘İnovasyonda Kadın Programı’na katılmaya hak kazanan kadın girişimciler belli oldu. 16-22 Eylül tarihleri arasındaki Girişimcilik Kampına iki ayrı kategoride 320 girişimci adayı başvurdu. Alanında uzman jürinin değerlendirmesi sonucu 31 kadın girişimcinin projesi finale kaldı.

GİRİŞİMCİ KADINLARA KAMP BOYUNCA VERİLEN DESTEKLER
Yeni dönemde kampa katılan girişimci kadınlara, profesyonel bir ekip tarafından, şirket kurma ve projelerini geliştirme sürecinde ihtiyaç duyabilecekleri eğitimler verilecek. Ayrıca ulusal ve uluslararası projelere başvuru mentörlüğü ile dijital gazetelerde fotoğraf/video tanıtım olanakları tanınacak. Kamp süresince adaylar; belirli finans, satış, pazarlama, müşteri yönetimi uygulamalarına ücretsiz erişebilecek.

6 GİRİŞİMCİYE 1 MİLYON TL ÖDÜL
Kamp sonunda hakem heyetinin değerlendirmeleri sonunda seçilen 6 başarılı girişimci adayına -bir yıl içinde belirtilen şartları sağlaması halinde- toplamda 1 milyon TL para ödülü verilecek.

Ödül alan girişimciler, 22 Eylül Pazar günü saat 12.00’de düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak.

ÖDÜLLER
Fikir aşaması ve ön kuluçka kategorisi:

Birincilik Ödülü: 225 bin TL
İkincilik Ödülü: 175 bin TL
Üçüncülük Ödülü: 100 bin TL

Kuluçka kategorisi:

Birincilik ödülü: 225 bin TL
İkincilik ödülü: 175 bin TL
Üçüncülük ödülü: 100 bin TL

Birincilere ayrıca uluslararası önemli girişimcilik etkinliklerinden birine (Web Summit, Slush, CES vb.) katılım desteği verilecek.

KAMP SONRASI DA TAM DESTEK
KADEM İnovasyonda Kadın Kampında her sene girişimcilere, açık ofis ve prototipleme atölyesini ücretsiz kullanım, girişimcilerle tecrübe paylaşımı ve yatırım fonlarına erişim imkânı sağlanıyor. Ayrıca girişimci kadınlara proje çalışmaları için ilk 1 yıl, ofis ve atölye desteği veriliyor.

İNOVASYONDA KADIN PROGRAMI SAYESİNDE BUGÜNE KADAR 16 KADIN KENDİ ŞİRKETİNİ KURDU
2015 yılından bu yana devam eden KADEM İnovasyonda Kadın Programı’na bugüne kadar 2 binin üstünde kadın girişimci başvurdu. 200’den fazla kadın girişimci eğitim kamplarına katıldı. Bu girişimcilerden 16’sı şirketini kurarken 6 kadın girişimci yatırım aldı. Ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödüller kazanan girişimciler, önemli başarılara imza atmaya devam ediyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime