Turktime

Kabine toplantısı başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığındaki kabine toplantısı Beştepe'de başladı. Masada ev hanımlarına emeklilik, gençlere vergisiz telefon ve faizsiz evlilik kredisi gibi konuların olması bekleniyor.
ABONE OL
Abone Ol
Kabine toplantısı başladı
Haberler / Siyaset
3 Temmuz 2023 Pazartesi 16:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinin ardından bakanlar yoğun bir mesaiye başladı. Bugün 15.20'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlayan bakanlar toplantısının ana gündeminde ekonomik gidişat ve enflasyonla mücadele var. Bu kapsamda da memur ve emekliye maaş zammı ile kira artışını yüzde 25’le sınırlayan düzenleme de toplantıda görüşülüyor.

Toplantıda deprem bölgesi konutlarının yapım sürecini hızlandıracak formüller ile seçim vaadi olarak açıklanan ev hanımlarına emeklilik, gençlere vergisiz telefon ve faizsiz evlilik kredisi gibi konuların da masada olması bekleniyor.

Genellikle iki hafta arayla yapılan bakanlar toplantısı, dokuz günlük uzun Kurban Bayramı tatili nedeniyle yapılmadı. Son toplantı 14 Haziran’da yapılmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime