Turktime

Kaan Ayhan Süper Lig'e geliyor

Şimdiden transferin şampiyonu olmayı başaran Siyah-Beyazlılar, Sassoulo’nun A Milli stoperi Kaan Ayhan’ı da Kartal yapmak için geri sayımda... Kiralama teklifi geri çevrilen yönetim, 26 yaşındaki stoperi bonservisiyle almak için İtalyan kulübüne teklif hazırlığında!
ABONE OL
Abone Ol
Kaan Ayhan Süper Lig'e geliyor
Haberler / Spor
18 Ağustos 2021 Çarşamba 10:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeni sezonda yer alacakları 3 kulvarda da başarı hedefleyen Siyah-Beyazlılar, kadrosunu güçlendirmek için büyük bir çalışma başlatmıştı. Sırasıyla; Salih Uçan, Mehmet Topal, Kenan Karaman, Valentin Rosier, Rachid Ghezzal, Alex Teixeira ve Michy Batshuayi transferlerini açıklayan yönetim, stoperde de bombayı patlatmak istiyor. Teknik ekibin, stoper bölgesine ek olarak sağ bek ve ön libero hattında oynama özelliği sebebiyle ısrarla istediği Kaan Ayhan için temaslar hızlandı. İtalya Serie A ekibi Sassoulo’ya yaptığı kiralama önerisi geri çevrilen idareciler, 26 yaşındaki futbolcuyu bonservisiyle almaya karar verdi.

BONSERVİS BEDELİ 6 MİLYON EURO

Bu doğrultuda teklif hazırlığında bulunan yönetim, 6 milyon Euro’luk bonservis talebi olduğu konuşulan kulübe, taksitli ödemek koşuluyla bu miktara yakın bir öneride bulunmaya hazırlandığı ifade edildi. Başarılı futbolcunun babası Erol Ayhan, önceki gün FANATİK’e yaptığı özel açıklamada, “Oğlumun Sassuolo’yla 3 yıllık sözleşmesi var. Kendisine Türkiye’den talipler olduğunu biz de medyadan takip ediyoruz. Sassuolo’yla anlaşılırsa Kaan Türkiye’de oynamak ister. Neden olmasın” sözleriyle Kartal’a yeşil ışık yaktıklarını göstermişti.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime