Turktime

Jose Mourinho'dan flaş itiraf

Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho dikkat çeken açıklamalar yaptı. Deneyimli çalıştırıcı, Roma için Portekiz Milli Takımı'nın teklifini reddettiğini söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
Jose Mourinho'dan flaş itiraf
Haberler / Spor
22 Aralık 2023 Cuma 17:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Jose Mourinho, cumartesi günü oynanacak Napoli maçı öncesi dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Jose Mourinho yaptığı açıklamada, "Her zaman Roma'ya dürüst davrandım. Buraya geldiğimde çok önemli bir teklif aldım. Bunu yönetime ilettim ve Roma ile anlaşmam olduğu için reddettim." ifadelerini kullandı.

Portekiz Milli Takımı'nın teklifini kabul etmediğini söyleyen Mou, "Konferans Ligi'ni kazandığımız yılın Aralık ayında Portekiz'in teknik direktörü olabilirdim ama Roma yönetimi kalmamı istedikleri için ayrılmadım." dedi.

Mourinho ayrıca, "Finalden sonra Kulüple görüştüm ve Suudi Arabistan'ın ilgisinden bahsettim. Ne olursa olsun onlara ayrılmayacağımı bildirdim. Olumlu ya da olumsuz şeylerle mücadele ediyorum. Zorluklarla karşılaşsam da kalıp mücadele etmek istedim. Bu konuyla ilgili daha fazla konuşmak istemiyorum." açıklamasını yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime