Turktime

John Wick 4'ten şaşırtan performans

Keanu Reeves başrollü John Wick 4, değerlendirmeleriyle filmler için referans kabul edilen Rotten Tomatoes sitesi eleştirmenlerinin puanlarına göre, tüm serinin en çok oy alan filmi oldu.
ABONE OL
Abone Ol
John Wick 4'ten şaşırtan performans
Haberler / Kültür
24 Mart 2023 Cuma 15:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dün vizyona giren ünlü aksiyon yapımı John Wick 4, şimdiden zirvede. Keanu Reeves'in başrolde yer aldığı devam filmi, eleştirileri sinema sektörü için referans kabul edilen Rotten Tomatoes adlı sinema sitesi eleştirmenlerinden en çok oy alan John Wick filmi oldu. Yüzde 93'lük puanıyla serinin zirvesine oturan film, aynı zamanda seride yüzde 90 bariyerini aşan ilk yapım oldu. 

John Wick 4, büyük suç örgütünü yenmeye çalışırken yeni bir düşmanla yüzleşmek zorunda olan John Wick’in hikayesini konu ediyor. John Wick, High Table olarak bilinen suç örgütünü yenmenin bir yolunu keşfeder. Ancak özgürlüğünü kazanmadan önce, dünya çapında güçlü ittifaklar kuran ve John'un eski arkadaşlarını düşmana çeviren yeni düşmanı The Marquis'le yüzleşmesi gerekiyor. John, hayatta kalmak istiyorsa becerilerinin sınırlarını zorlamak zorundadır.

John Wick 4'ün yıldızlarla dolu kadrosunda Reeves'e Caine rolünde Donnie Yen, Bowery King rolünde Laurence Fishburne, Shimazu rolünde Hiroyuki Sanada, The Tracker rolünde Shamier Anderson, Charon rolünde Lance Reddick, Akira rolünde Rina Sawayama, Killa rolünde Scott Adkins ve Katia rolünde Natalia Tena, Chidi rolünde Marko Zaror ve John'un düşmanı Marquis de Gramont rolünde Bill Skarsgård eşlik ediyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime