Turktime

İzmir'deki elektrik faciasında yeni gelişme

İzmir'de sağanak sırasında elektrik akımına kapılan iki kişinin ölümüyle ilgili olarak gözaltı kararı alınan 35 şüpheliden 31'i yakalandı.
ABONE OL
Abone Ol
İzmir'deki elektrik faciasında yeni gelişme
Haberler / Güncel
16 Temmuz 2024 Salı 09:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'in Konak ilçesinde 12 Temmuz'da iki kişinin ölümüyle sonuçlanan olayın ardından, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma devam ediyor. Sağanak yağış sırasında su birikintisine basarak elektrik akımına kapılan ve hayatını kaybeden Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay'ın ölümüyle ilgili olarak, 6 yeni şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

İzmir’de 'elektrik akımı' soruşturması: Gözaltı sayısı 29'a yükseldi İzmir’de 'elektrik akımı' soruşturması: Gözaltı sayısı 29'a yükseldi

35 ŞÜPHELİDEN 31'İ YAKALANDI

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, daha önce de gözaltına alınan 29 şüphelinin ardından 6 kişiyi daha yakaladı. Bu kişilerden 2'si Gdz Elektrik, diğer 4'ü ise İZSU çalışanı olarak belirtiliyor.

Şu ana kadar toplam 35 şüpheliden 31'i yakalanırken, 6 şüpheli ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Soruşturma kapsamında halen aranan 4 şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime