Turktime

İzmir'de biriken çöpler yağmur sularıyla etrafa dağıldı

İzmir’in Buca ilçesinde bir şantiye alanında biriktirilen çöpler, yağmurun etkisiyle yola taştı. Çevrede kötü koku ve kirlilik oluşurken, mahalle muhtarı kalıcı çözüm çağrısında bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
İzmir'de biriken çöpler yağmur sularıyla etrafa dağıldı
Haberler / Sağlık
15 Şubat 2026 Pazar 19:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir’in Buca ilçesine bağlı Mustafa Kemal Mahallesi’nde, Gazeteci Yazar İsmail Sivri Bulvarı üzerindeki bir şantiye alanında toplanan çöpler yağış sonrası çevreye yayıldı. Biriken atıkların bulvar ve çevresine taşması, hem görüntü kirliliğine hem de yoğun kokuya neden oldu.

BELEDİYE ÇALIŞMA BAŞLATTI

Şikayetler üzerine belediye ekiplerinin bölgede temizlik çalışması başlattığı öğrenildi. Dağılan çöplerin toplanması için iş makineleri ve temizlik personelinin sahada görev yaptığı bildirildi.

“İNSAN SAĞLIĞINI TEHDİT EDİYOR”

Mahalle muhtarı Gökmen Yıldız, şantiye alanında uzun süredir çöp biriktirildiğini belirterek durumun halk sağlığını tehdit ettiğini savundu. Yıldız, kötü kokunun günlük yaşamı olumsuz etkilediğini ve kalıcı bir çözüm üretilmediğini ifade etti.

Muhtar Yıldız, ilgili kurumlara seslenerek çöplerin geçici müdahalelerle değil, köklü bir planlamayla tamamen kaldırılmasını talep etti. Bölge sakinleri ise benzer görüntülerin tekrar yaşanmaması için denetimlerin artırılmasını istiyor. (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Turktime