Turktime

İtalyanlar duyurdu! Vincenzo Montella'da işlem tamam

Türkiye Futbol Federasyonu'nun, A Milli Takım teknik direktörlüğü için Vincenzo Montella ile bugün 3 yıllık sözleşme imzalayacağı ileri sürüldü.
ABONE OL
Abone Ol
İtalyanlar duyurdu! Vincenzo Montella'da işlem tamam
Haberler / Spor
20 Eylül 2023 Çarşamba 11:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) YönetimiStefan Kuntz ile yollarını ayırmaya hazırlanırken, Alman hocanın yerine A Milli Takım teknik direktörlüğüne Vincenzo Montella'nın getirileceği iddia ediliyor.

MONTELLA 3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK

İtalyan gazetesi La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Montella bugün ekibiyle İstanbul'a gidecek. 49 yaşındaki teknik adamın, TFF ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Haberde, bir sürpriz olmaması durumunda imzanın bugün atılacağı belirtildi.

Federasyon'un, önce EURO 2024'e sonra da 2026 Dünya Kupası'na katılmayı hedeflediği 3 yıllık bir projeyle Montella'yı ikna ettiği öne sürüldü.

3 YARDIMCISIYLA GELİYOR

İtalyan teknik adamın, Adana Demirspor'da birlikte çalıştığı ve Türkiye'yi tanıyan 3 yardımcısını da yanında getireceği belirtildi. Montella, Adana ekibinde Daniele Russo (Baş yardımcı antrenör), Massimo Crivellero (Maç analisti) ve Polino Pierpaulo (Atletik performans antrenörü) ile beraber çalışmıştı.

ABDULLAH AVCI İHTİMALİ

Bu arada Anadolu Ajansı'nın haberine göre; şu an Riva'da TFF Yönetimi'yle toplantıda bulunan teknik direktör Stefan Kuntz ile yolların ayrılması bekleniyor. A Milli Takım teknik direktörlüğü için ise iki aday var: Vincenzo Montella ve Abdullah Avcı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime