Turktime

İsveç, Avrupa Seks Şampiyonası düzenleyecek

Seksi spor olarak kabul eden tek ülke olan İsveç'te, Seks Federasyonu, Avrupa Seks Şampiyonası düzenleyeceğini duyurdu.
ABONE OL
Abone Ol
İsveç, Avrupa Seks Şampiyonası düzenleyecek
Haberler / Dünya
3 Haziran 2023 Cumartesi 09:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dünyada seksi spor olarak kabul eden tek ülke olan İsveç, sıradışı bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Seksin spor olarak kabulünden sonra 2016 yılında Seks Federasyonu kurulan ülkede Avrupa Seks Şampiyonası düzenleneceği duyuruldu.

Şampiyona, çeşitli Avrupa ülkelerinden katılımcılarla 8 Haziran 2023'te İsveç'in Göteborg kenti yakınlarında gerçekleştirilecek.

16 DİSİPLİNDE YARIŞACAKLAR

Organizasyon için 20 ülkeden kişiler başvuruda bulunurken, 45 dakikalık performanslarda, katılımcılar 16 disiplinde puanlanacak.

Yarışmacılar üst tura geçebilmek için kendilerini puanlayacak olan bir grup halk ve özel jüriden yeterli puanı alması gerekecek.

Yapılan açıklamaya göre; organizasyona her cinsiyetten bireylere açık olacak. Yarışmacılar birbirinden farklı disiplinlerde yarışacak. Bazıları; Vücudun çeşitli bölgelerine masaj, oral seks, dayanıklılık, görünüm poz performans, pozisyon yaratıcılığı, dayanıklılık ve orgazm sayısı, en güzel ve zor poz, en aktif çift…

HAFTALAR SÜRMESİ BEKLENİYOR

Performanslar, Türkiye’de yasaklı olan www.livesexhouse.com adresinden yayınlanacak. Haftalar sürmesi beklenen organizasyonda günlük performans süresi 6 saat olarak belirlendi.

İsveç Seks Federasyonu başkanı Dragan Bratych, zihinsel ve fiziksel refahı desteklediği için seksin bir spora dönüştürülmesinin kaçınılmaz olduğuna inanıyor.

İsveç Seks Federasyonu, bir spor olarak seksin yaratıcılık, güçlü duygular, hayal gücü, fiziksel zindelik, dayanıklılık ve performans gerektirdiğini kabul ediyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime