Turktime

İstifa çağrısına İYİ Parti'den yanıt

Seçimlerde İYİ Parti İstanbul 1. bölgeden milletvekili adayı olan Raşit Emir Süer, parti genel başkanı Meral Akşener'i istifaya çağıranlara yanıt verdi.
ABONE OL
Abone Ol
İstifa çağrısına İYİ Parti'den yanıt
Haberler / Siyaset
20 Haziran 2023 Salı 11:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ethem Baykal, Ortak Akıl Platformu kurulduğunu duyurarak yeni genel başkan ve kadro vurgusu yaptı ve Akşener'i istifaya davet etti.

İYİ PARTİ'DE DEĞİŞİM TALEBİ!
 Baykal, “Sayın Akşener, başbakan olamazsam babaannelik yaparım diyordu. Biz de babaannelik yapmasını öneriyoruz. Masadan kalk otur taktiği yüzünden parti yerinde saydı. İdeolojik olarak Asena’dan Meral Mommy’e dönüşüm ideolojik bir dönüşüm oldu.” dedi.

PARTİ İÇİ TEHDİT MESAJI!
Seçimlerde İYİ Parti İstanbul 1. bölgeden milletvekili adayı olan Raşit Emir Süer’den tehditvari bir yanıt geldi. 

İyi Parti'nin önemli isimlerinden Koray Aydın'a yakınlığıyla bilinen Süer, yayınladığı videoda, "Ethem Baykal diye bir partilimiz Genel Başkanımızı istifaya davet etmişti. Genel başkanlar böyle istifa etmez, haberiniz olsun." şeklinde konuştu.

Her zaman Akşener'in yanında olduğunu belirten Süer, “Kongre alanında böyle havada yürüyen insanlar olur, sizler de böyle yayınlara çıkarak insanları tahrik ediyorsunuz. O salona girdiğinizde tatsız olaylar yaşamak istemeyen kişiler olarak lütfen bu yaptığınız yayınlarda da biraz daha haddinizi bilmenizi ve saygı çerçevesinde konuşuyor olmanızı önemle tavsiye ediyorum. Kongrede görüşürüz.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime