Turktime

İşte 2016'nın en kötüleri...

37.'si düzenlenen yılın en kötülerinin seçildiği Altın Ahududu Ödülleri'nde ödül alan isimler açıklandı.
ABONE OL
Abone Ol
İşte 2016'nın en kötüleri...
Haberler / Kültür
27 Şubat 2017 Pazartesi 16:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Razzy yani Altın Ahududu Ödülleri 24 ülkeden 1000 Ahududu üyesinin oylarıyla seçiliyor ve her yıl Akademi Ödülleri’nden bir gün önce sahiplerini buluyor. Altın Ahududu Ödülleri düşük bütçeli filmleri değil, Hollywood'un yüksek bütçeli, büyük prodüksiyonlu filmlerini hedef alıyor.
"Hillary’s America: The Secret History of the Democratic Party" adlı Clinton karşıtı belgesel, beş dalda aday gösterilirken " En Kötü Film" ödülünün sahibi oldu. Filme verilen bir diğer ödül ise belgeseli seslendiren D’Souza "En Kötü Erkek Oyuncu" ödülüne layık görüldü. Filmde Clinton'ı canlandıran Rebekah Turner’a ise "En Kötü Kadın Oyuncu" ödülü verildi. D’Souza “Bu ödülü bana veriyorsunuz çünkü Trump’un seçimleri kazanmasından dolayı çok üzgünsünüz. Bu yenilgiyi atlatamadınız ve atlatamayacaksınız” diyerek bir video çekti.
Öne çıkan bir diğer film ise "Batman v Superman: Dawn of Justice" oldu. Ben Affleck ve Henry Cavill'e " En Kötü İkili Ödülü, En Kötü Yeniden Çevrim veya Devam Filmi Ödülü ve En Kötü Senaryo Ödülü" verildi.
Altın Ahududu galipleri arasında Kristen Wiig " Zoolander 2 için En Kötü Destekleyici Kadın Oyuncu" ve Melody's Glady'den oluşan Mel Gibson, Hacksaw Ridge ile Razzie Kurtarıcısı Ödülü'ne layık görüldü.

Habertürk

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime