Turktime

İstanbul'da kiliseye silahlı saldırı!

İstanbul'da bulunan Santa Maria İtalyan kilisesine Pazar ayini sırasında maskeli 2 kişi silahlı saldırı düzenledi.
ABONE OL
Abone Ol
İstanbul'da kiliseye silahlı saldırı!
Haberler / Güncel
28 Ocak 2024 Pazar 13:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul'ün Sarıyer ilçesi Büyükdere Mahallesi'nde Santa Maria Kilisesi'deki pazar ayini sırasında silahlı saldırı gerçekleşti. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Maskeli iki saldırgan, ayin sırasında kiliseye girerek ateş açtı. Kilisede bulunanlar saldırı sırasında korunmak için kendilerini yerlere attı.

BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Saldırı sırasında başından vurulan bir kişi hayatını kaybetti. Saldırganların kaçtığı, saldırı sırasında yaralananların olduğu belirtildi.

İçişleri Bakanlığı ve İstanbul Valiliği'nin açıklama yapmaya hazırlandığı bilgisi alınırken, saldırının herhangi bir grupla bağlantılı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bugün saat 11.40 sıralarında Sarıyer Büyükdere Mahallesinde bulunan Santa Maria Kilisesindeki ayin sırasında, ayine katılanlar içinde bulunan C.T. maskeli 2 kişi tarafından silahlı saldırıya uğramış ve maalesef hayatını kaybetmiştir. Konuyla ilgi geniş çaplı soruşturma ve saldırganları yakalamak için çalışmalar başlatılmıştır." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime