Turktime

İstanbul Valiliği yağışın bilançosunu açıkladı

İstanbul Valiliği, etkili olan şiddetli sağanak yağışlar ile fırtınada 1 kişinin hayatını kaybettiğini ve 4 kişinin yaralandığını açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
İstanbul Valiliği yağışın bilançosunu açıkladı
Haberler / Güncel
30 Kasım 2023 Perşembe 12:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul ve birçok ilde etkili olan fırtına ve kuvvetli yağış vatandaşların hayatını tehlikeye atıyor. İstanbul Valiliği fırtınanın acı bilançosunu açıkladı. Megakentte meydana gelen fırtına bir kişinin ölümüne neden oldu, 4 kişiyi de yaraladı.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Megakentte etkili olmaya başlayan fırtına çarşamba günü akşam saatlerinde etkisini kaybederken, yerini sağanak yağışa bırakmıştır. Sağanak sırasında İstanbul'a ortalama metrekareye 40 – 122 kg aralığında yağış düşmüştür. İstanbul’da en fazla yağış alan bölgeler ise metrekareye Sarıyer 121,4 kg, Beykoz 108 kg, Şişli 104,2 kg ve Beylikdüzü 99 kg olarak belirlenmiştir" denildi.

669 OLAY MEYDANA GELDİ

Açıklamaya şöyle devam edildi: "İstanbul’da fırtına ve yağış nedeniyle 469 Su baskını, 40 çatı uçması, 56 ağaç devrilmesi, 11 toprak kayması, 89 tehlike arz eden parça düşmesi, 2 araç kurtarma ve 2 de direk devrilmesi olmak üzere toplam 669 olay meydana gelmiştir. AFAD, İtfaiye ve belediyelerin ilgili birimleri tarafından müdahale edilen toplam olay sayısı 4566’dır.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime